O nouă testare MENSA în Oradea. Comunicat

MENSA, organizația celor mai inteligente persoane din lume, va susține sâmbătă 21 aprilie 2018, ora 11:00, o nouă sesiune de testări în Oradea. Sesiunea se va desfășura la Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe, sala C209 (corpul C), str. Universităţii nr.1.

Vârsta minimă pentru cei care doresc să participe la testare este de 11 ani. Informaţii despre organizaţia Mensa România precum şi despre modalitatea de înscriere la testare se găsesc pe pagina web mensaromania.ro. Data limită de înscriere este 19 aprilie 2018.
Rezultatele testării sunt confidențiale.

Organizația Mensa fost creată în 1946 cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă. Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care plasează individul în primele două procente din populație în ceea ce privește nivelul de inteligență.

Foto: evenimenteoradea.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri