O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Joi, 5 martie, a avut loc o nouă tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2020.

La această tragere la sorți au fost înscriși 1951 contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs, în perioada 24 februarie – 1 martie 2020.

Astfel, prin extragere computerizată, a fost desemnată câștigătoare doamna Cuc Florica domiciliată pe strada Calea Aradului. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Alte știri