O nouă tură de cicloturism, în Parcul Natural Apuseni. Vezi când

Agenția de Management al Destinației Bihor și Discover Bihor organizează, în 28 septembrie, o nouă tură de cicloturism, pe un traseu cu o lungime de aproape 30 de kilometri, în Parcul Natural Apuseni.”Este un traseu cu coborâri dificile și urcări susținute care necesită condiție fizică bună și biciclete de tip mountain bike, bine echipate. Participanții au obligația de a purta cască, vestă și de a avea bicicletă de teren de tip mountain bike”, au anunțat organizatorii.

Activitatea face parte din proiectul „Creating and developing a crossborder polycentric network for training and support to increase the quality of tourist and handcraft cross-border services in the counties of Bihor and Hajdú-Bihar”, finanțat cu suma de 2,7 milioane Euro, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Interreg V-A România-Ungaria 2014 – 2020, și implementat de către Agenția de Management al Destinație Bihor, în calitate de lider de proiect.

Formularul de înscriere poate fi accesat la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRyJliX7MOI88dy9BjUmHh_dx1pvJuWvSCTlLM9PCjn-p4hg/viewform.

Foto: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația
Alte știri