O nouă victorie pentru baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea

Foto: facebook/csmoradea

CSM CSU Oradea a obținut a 2-a victorie la turneul de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21 găzduit în Arena Antonio Alexe. Marți, 10 noiembrie, adversar a fost BC Athletic Constanța. Rezultatul final al unei partide cu două reprize diametral opuse a fost de 101-60.

Luni, CSM CSU Oradea a trecut de CSM Miercurea Ciuc, scor 68-40, în primul joc disputat la acest turneu. Așadar, roș-albaștrii au ajuns la 2-0 în cadrul acestui turneu.

Miercuri, 11 noiembrie este zi de pauză la turneul de Cupa României Masculin de la Oradea.

Următorul meci al roș-albaștrilor este programat joi, 12 noiembrie, de la ora 17:30, atunci când adversar este performera acestui turneu, SCM U Craiova, echipă ce are un bilanț general de 3-0 la ora actuală. Confruntarea va putea fi urmărită în transmisiune directă atât la TV, pe DigiSport, cât și pe internet, prin intermediul FRB TV.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri