O nouă victorie pentru FC Bihor

După meciul din cupă, jucătorii de la FC Bihor au revenit sâmbătă la campionat şi, deşi, antrenorul Florin Farcaş a efectuat mai multe schimbări în primul 11, roş-albaştrii au reuşit să îşi continue şirul rezultatelor pozitive din actuala ediţie a Ligii a III-a. Astfel, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, orădenii s-au impus cu 3-1 în faţa în ultimei clasate, Avântul Periam.

„Roş-albaştii” au deschis repede scorul, în minutul 10, prin Alex Popa, dar peste opt minute oaspeţii au egalat şi la pauză scorul a fost egal, 1-1. În repriza secundă, tehnicianul Florin Farcaş a efectuat mai multe schimbări, jocul a devenit mai dinamic, ocaziile s-au înmulţit la poarta adversă, iar, pe acest fond, Sergiu Jurj a reuşit dubla, marcând în minutele 64 şi 69.

Schimbări în primul 11

Faţă de jocul cu FCSB, de miercuri, antrenorul orădean a efectuat cinci schimbări în primul 11. Au apărut titulari portarul Bob şi jucătorii Drăgan, Al. Popa, Calugher, Chindlea şi Chitaş.

La pauză antrenorul Florin Farcaş a efectuat două schimbări, iar jocul a crescut în intensitate, cu orădenii dominând categoric repriza a doua. FC Bihor ajunge la cel de-al cincilea succes din actuala ediţie a campionatului şi s-a detaşat în fruntea clasamentului Seriei a 8-a.

„Este o victorie clar meritată, chiar dacă am intrat la pauză cu 1-1, post spune că am jucat doar la o singură poartă. Nu am avut însă luciditatea şi inspiraţia la ceea ce trebuia să facem în jocul ofensiv, poate şi din cauza faptului că unii jucători au simţit oboseala jocului de miercuri şi atunci gândirea lor a fost înceată şi greoaie, dar, una peste alta, suntem mulumiţi că am câşigat, dacă eram mult mai atenţi, poate şi scorul era mult mai mare, dar până la urmă cele trei puncte sunt importante”, a declarat, la finalul disputei, antrenorul orădenilor, Florin Farcaş.

Distribuie informația
Alte știri