O nouă victorie pentru handbaliştii orădeni

Echipa de handbal CSM Oradea a învins HC Sibiu, scor 33-30, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18. Meciul s-a desfășurat sâmbătă, 21 aprilie, la Arena Antonio Alexe.

Jocul a avut parte de echilibru, fiind însă controlat de elevii lui Sebastian Tudor. În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 16 victorii din tot atâtea partide disputate și se menține pe primul loc al clasamentului cu punctaj maxim. În ierarhia provizorie, orădenii au un avantaj de 12 puncte cu doar patru etape rămase de disputat.

Următorul meci al CSM-ului este programat la finele săptămânii următoare, în deplasare. Adversar este a 2-a clasată, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri