O noua zi aglomerata in Vama Bors

Coloane de camioane care se întind pe mai mulți kilometri s-au format, marți dimineața, la mai multe puncte de frontieră cu Ungaria din vestul țării. Potrivit aplicației dezvoltată de Poliția de Frontieră, care monitorizează traficul la graniță, șoferii au așteaptat aproape cinci ore la vama Borș, din județul Bihor, fiind deschise trei artere.

Timpii de așteptare au crescut,  după ce în perioada 19 – 21 mai, până la ora 23.00, a fost restricționată circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei, deoarece credincioșii catolici au sărbătorit Rusaliile.

Politia de Frontiera sustine ca in astfel de situatii numarul agentilor  este suplimentat insa nu este suficient. Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, in astfel de perioade

De asemenea,  este utila  consultarea aplicației Trafic on-line pentru autoturisme și TIR-uri  care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri