O noua zi de proteste in Oradea

Update ora 19.50 : Protestatarii au inceput obisnuitul mars pe strazile orasului. Pentru duminica e anuntat cel mai mare protest organizat in ultima saptamana in Oradea

Update: Cateva mii de oameni s-au adunat si sambata seara in Piata Unirii.

Oradenii care se organizeaza zi de zi pe Facbook au anuntat  ca vor iesi si sambata la miting in ciuda vremii. „Ieri, orădenii/bihorenii vrednici, cinstiți și responsabili au mărșăluit prin Oradea, de-a lungul și de-a latul cartiererelor Velența și Nufărul! A fost, din nou, un tur de forță extraordinar, poate puțin prea lung și obositor pentru unii, însă efectul s-a resimțit imediat în presă și în reacțiile de încurajare ale celor care astfel au putut să ne vadă și să ni se alăture! Mulțumim!:, au scris organizatorii pe pagina dedicata protestului

Astăzi, sâmbătă, 4 februarie 2017, o comitem din nou! Ora începerii marșului: 19:30!
Traseu:

Piața Unirii-str. Avram Iancu-Parcul Bălcescu-str. Decebal-Podul Decebal-str. Decebal-Parcul Petofi-str. Republicii-str. Magheru-str. G. Enescu-Parcul Traian-Instituția Prefectului Bihor-Republicii pietonal-Podul ”Sf. Ladislau”-Piața Unirii.

Este un traseu mai scurt, vom termina mai devreme, dar asta ne va permite să stăm mai mult în Piața Publică, împreună cu ceilalți români din țară, să discutăm și să explicăm pe înțelesul tuturor problemele grave pentru care ieșim în stradă – pentru a cincea zi consecutiv! – și să ne mai tragem puțin sufletul după ultimele două zile în care traseele au fost mult mai lungi și mai obositoare!

Vă rugăm ca, atât pe timpul protestului cât și la final, să vă asigurați că nu lăsăm ambalaje/deșeuri/gunoaie în Piața Unirii și pe traseu!
De asemenea, în timpul marșului, din motive de siguranță, toată lumea trebuie să circule pe prima bandă a direcției de mers!
Nu răspundeți agitatorilor și provocatorilor, înregistrați cu telefoanele mobile persoanele agresive sau violente, identificați-le, raportați-le iar Jandarmeria le va izola și extrage din rândurile noastre!

Ne vedem, din nou, diseară, în Piață!
România nu se retrage în case, România nu se predă în fața politicienilor penali care vor s-o îngenuncheze! Și nici orădenii/bihorenii!

Alte știri