O octogenară rănită a fost salvată de pompieri, în Oradea

O femeie în vârstă de 87 de ani, domiciliată într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe strada Transilvaniei din municipiu, care căzuse într-una dintre încăperile propriei locuințe, rănindu-se, a fost salvată de pompierii orădeni.

În seara zilei de duminică, 21 aprilie a.c., în urma unei sesizări primite prin Sistemul Unic 112, conform căreia o persoană în etate avea nevoie de ajutor, întrucât se afla într-o situație de urgență în propria locuință, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea s-au deplasat în cel mai scurt timp, la adresa indicată de apelant, pentru salvarea acesteia.

Cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor din dotare, pompierii au pătruns în apartament, găsind-o pe proprietară căzută într-una dintre încăperi, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea i-a acordat octogenarei îngrijirile medicale necesare, aceasta rămânând ulterior la domiciliu.

Distribuie informația
Alte știri