O orădeancă a ajuns în finala emisiunii Vocea României

foto/ stirileprotv.ro

Cei opt semifinaliști Vocea României i-au încântat vineri seară pe cei de acasă și au demonstrat că au calități vocale incredibile dar numai 4 au reușit să se califice în finala cunoscutei emisiuni de la PRO TV iar una dintre finaliste este din Oradea.

In urma voturilor, cei patru finaliști ai sezonului sunt: Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, Andi Țolea, din echipa Smiley, Jasmina Răsădean, din echipa Irina și Elena Bozian, din echipa Brenciu. Aceștia vor lupta vinerea viitoare pentru titlul de Vocea României 2019 și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cine este Jasmina Răsădean

Jasmina Răsădean are 17 ani, este din Oradea unde a și copilărit. Părintii sunt divorțați de când Jasmina avea 8 ani. În acest moment, adolescenta locuiește împreuna cu mama sa, în Arad, însa este adesea prezentă și la tatăl sau acasă, în Oradea. Acesta mai are doi copii din altă căsătorie cu care Jasmina spune că se înțelege foarte bine, relatează europafm.ro.

Jasmina a crescut cu muzica în casă pentru că se trage dintr-o familie de muzicieni. Bunica din partea mamei cântă muzică clasică iar tatăl sau natural este lăutar -fiind foarte priceput în mânuirea unui acordeon. Jasmina Răsădean crede că de la acesta a moștenit talentul, mai ales că îi seamăna foarte mult și mărturisește că este pasionata de muzica lăutărească.

Pe lângă vocea pe care telespectatorii PRO TV au putut să o admire în concursul Vocea României, Jasmina Răsădean știe sa cânte la pian și la flaut și este mândră ca a avut ocazia sa cânte împreună cu Filarmonica din Arad. Vezi evolutia Jasminei in semifinala de vineri seara

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri