O orădeancă, felicitată și premiată la împlinirea unui secol de viaţă

Împlinirea a 100 de ani de viață este un frumos prilej de a aduce un semn de recunoștință persoanelor care au contribuit prin munca lor la bunăstarea unei comunități.

Primăria Oradea a premiat azi pe doamna Dani Elena, rezidentă a Căminului de bătrâni „Sfânta Elisabeta” din Oradea, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani.

Aceasta s-a bucurat să primească vizita reprezentanților primăriei, alături de coordonatoarea căminului Nagy Andrea, de asistentul social Gyöngyi Eva, dar  și de alți colegi de cămin.  

Pe lângă un buchet de flori, aceasta a primit și suma de 1000 de lei, acordată în baza Hotărârii de Consiliu Local nr. 867/2005.

Doamna Elena Dani, de meserie croitoreasă, s-a născut în judeţul Bacău, dar s-a stabilit prin căsătorie în Oradea. A avut trei copii, din care doar unul mai trăiește, având de la aceștia cinci nepoți și șase strănepoți.

„Acum, la împlinirea vârstei de aur, doresc să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru orașul nostru, pentru munca și contribuția d-voastră la bunăstarea comunității. Vă mulțumesc că sunteți un exemplu pozitiv, un model de longevitate și optimism pentru noi cei mai tineri, care ne dorim să ajungem la vârsta d-voastră. Vă doresc din suflet multă sănătate, bucurie și liniște. Doamne ajută!”, a transmis primarul Florin Birta.

Reamintim  cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 12 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine  la numărul de  telefon 0259/408824.

Distribuie informația
Alte știri