O orădeancă, rănită grav, după ce a fost acroșată în timp ce traversa regulamentar

Foto: arhiva

Marți, 25 mai a.c., la ora 08.50, la intersecția străzii Calea Aradului cu strada Traian Blajovici din municipiul Oradea, un bărbat de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre Bulevardul Decebal, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 73 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma accidentului rutier, septuagenara a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri