O primarie din Bihor se alatura protestului de 15 minute pentru drumuri si autostrazi

Tot mai multi bihoreni  au anuntat ca se alatura protestului initiat de antreprenorul din Suceava, Ștefan Mandachi, care le cere romanilor să intre în grevă timp de 15 minute, în 15 martie, la ora 15 pentru a solicita autostrazi.

Pe cladirea Primariei Rieni, condusa de liberalul Ioan Ghorghe Bota, a fost amplasat un banner urias in care se anunta ca angajatii vor intra in greva timp de 15 minute, la ora 15 in fiecare zi de 15, pe parcursul acestui an. Asa cum se vede din fotografiile postate pe pagina de facebook „Drumul National 76”, locuitorii si edilii cer autostrazi in Romania, gaz in casele oamenilor si reabilitarea DN 76 Oradea – Deva.

Si pagina Oradea Civică 2017 a postat un clip în care protestatarii propun  ca greva să dureze întreaga zi de 15 martie.

Șeful CNAIR, Narcis Neaga, susține că protestul de 15 minute al anteprenorilor români care își doresc autostrăzi este un semnal de alarmă pe care l-a recepționat și va ține cont de el. Protestul inedit inițiat de suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova l-a determinat si pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să promită că în acest mandat va fi o prezență mai activă pe șantiere, el susținând că a înțeles „foarte clar” mesajul.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri