O scoala din Oradea e data exemplu la nivel national. COMUNICAT

Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Locală Oradea au prezentat saptamana asta, la București proiectul Școlii Profesionale Eurobusiness în cadrul conferinței naționale “Învățământul profesional dual – drumul de la idei la practică”. Evenimentul a fost organizat de Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Școala profesională Eurobusiness din Oradea a fost prezentată ca un exemplu de bună practică la invitația reprezentanților din Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Proiectul școlii, care a fost înființată în urmă cu trei ani, a fost prezentat de Delia Ungur, managerul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea.

La Școala Profesională Eurobusiness din Oradea sunt disponibile pentru anul școlar viitor 112 locuri la șase specializări: operatori mașini cu comandă numerică, lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, suler-matrițer, electrician exploatare joasă tensiune, electronist aparate și echipamente și electromecanic utilaje și instalații industriale.
Admiterea se face în trei etape:
– prima etapă a avut loc în perioada 13-17 iunie și 21 iunie,
– a doua etapă va avea loc în perioada 16-17 august,
– a treia etapă de admitere este programată în perioada 1-2 septembrie.
Înscrierile se pot face la secretariatul Colegiului Tehnic “Traian Vuia” din Oradea din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 12/A. Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul școlii profesionale www.sebpo.ro sau la numerele de telefon 0359 889 389, 0259 436 039.

Distribuie informația
Alte știri