O singură ofertă depusă pentru Grădina din cartierul Europa și parcului din cartierul Nufărul

La începutul acestei săptămâni s-a încheiat termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția Grădinii publice urbane din cartierul Europa și a parcului din zona Grigore Moisil și Ion Irimescu din cartierul Nufărul.

Licitația a avut ca obiect elaborarea documentației tehnico-economice la faza de proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului, execuție lucrări și prestare servicii de întreținere pe perioada de garanție.

În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, al CONSTRUCȚII BIHOR SA, având următorii subcontractanți: ACOM DISTRIBUTIE SRL, LEUINVEST SRL și PROEXCO SRL.

Valoarea estimată este 5.094.067,24 lei fără TVA.

Amplasamentul viitoarei Grădini publice urbane este în intravilanul municipiului Oradea, în Cartierul Europa, fiind ocupat de două spații amenajate pentru joacă, 7 terenuri libere de construcții și un sens giratoriu amenajat. Prin proiect se propune creșterea atractivității spațiului prin amenajarea peisagistică a acestuia cu funcțiuni de recreere și odihnă, de socializare, cu spațiu de joacă pentru copii și activități dinamice de exterior de tipul: fotbal, baschet, handbal.

Proiectul vizează o suprafață totală de 8.432 mp, din care 7.420 mp zonă verde, 714 mp alei, cca 7 mp loc de joacă tartan și 240 mp teren de sport.

În ceea ce privește parcul din zona străzilor Grigore Moisil și Ion Irimescu, din cartierul Nufărul, acesta are un amplasament în suprafață de 3.230 mp, unde, momentan, există un spațiu de parcare neamenajat. Pe terenul respectiv nu există construcții, vegetația este crescută spontan, având o stare necorespunzătoare. Și prin acest proiect se propune creșterea atractivității zonei prin amenajarea peisagistică al acesteia cu funcțiuni de recreere și odihnă, de socializare, cu spațiu de joacă pentru copii și activități dinamice de exterior de tipul: fotbal, baschet, handbal.

Distribuie informația
Alte știri