O singură ofertă depusă pentru instalarea unei surse noi de producere a energiei energetice la CET Oradea

Un singur operator economic a depus ofertă pentru proiectul „Unitate de producție cogenerare de înaltă eficiență pentru înlocuirea blocului 1 existent”, prin care va fi instalată o sursă nouă de producere a energiei electrice şi termice în incinta CET.

Data limită de depunere a fost 20 octombrie, dată până la care a fost depusă o ofertă de către Asocierea formată din SC Loial Impex SRL – lider de asociere și SC Moldproiect ASD SRL – asociat 1 și Engul SRL – asociat 2 și avându-i subcontractanți pe Corsem Impex Srl și Construcții Bihor SA.

Proiectul este finanțat în cadrul programului guvernamental „Termoficare”, și există semnat un contract de finanțare între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) și Primăria municipiului Oradea. Finanțarea va fi suportată în următoarele cote (conform prevederilor programului) după cum urmează: 15% din surse de la bugetul local, iar până la 85% de la bugetul de stat.

Valoarea estimată este de 158.732.996,21 lei fără TVA.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Scopul proiectului este de a contribui la creșterea competitivității și eficienței întregului sistem de termoficare prin modernizarea tuturor componentelor sistemului de termoficare din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri