O singură ofertă pentru eficientizarea energetică a Maternității din Oradea

Primăria Oradea continuă lucrările de eficientizare energetică a Staționarului III de pe Calea Clujului. În acest sens, până ieri au fost așteptate oferte cu privire la execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții: „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Clinic Județean – Staționar III – Oradea”, proiect finanțat prin PNRR. Valoarea estimată a achiziției este de 20.676.279,45 lei fără TVA.

În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă de către Construcții Bihor SA – ofertant unic, având subcontractanți pe Ergocon SRL și Mogatech Energy SRL.

Staționarul III (Maternitate), este situat pe Calea Clujului, nr. 50, este format din corpurile de clădire C1 și C2, acestea având împreună o suprafață desfășurată de 9.286 mp.

Prin lucrările specifice de eficientizare energetică se urmărește reducerea consumului anual specific de energie finală pentru încălzire (KWh/m2/an) de la 102,45, cât este acum în corpul de clădire C1, la 8,94 și de la 75,48, cât este în prezent în corpul de clădire C2, la 11,37.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Clinic Județean – Staționar III – Oradea” este finanțat prin PNRR, fiind implementat de către Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

Distribuie informația
Alte știri