O solutie pentru incalzirea de la iarna: magazinulcucentrale.ro

Bihorenii care doresc să-şi instaleze în casă sau în apartament o centrală pe gaz pot apela cu incredere la serviciile unei firme din Oradea, de mulți ani pe piață, ale cărei produse sunt autorizate ISCIR.

Centralele în condensare pe gaz de la Buderus, cu montare pe perete, destinate construcţiilor de locuinţe şi utilizare profesională, sunt puternice şi nu ocupă mult spaţiu. Pot fi combinate cu uşurinţă cu sisteme de energii regenerabile.

“Dotate cu schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun raport de transfer termic cunoscut, centralele au un design modern la interior și la exterior. Beneficiază de o garanție standard, de 3 ani eficiență ridicată, un consum redus de energie, iar prețul porneşte de la 2850 de lei”, spune inginerul Alunel Noja.

Magazinul este situat pe strada Dimitrie Cantemir, nr.41, bl.C41, parter. Oferă de asemenea cazane pe lemn, automatizări, accesorii pentru instalaţii sanitare şi unelte pentru instalatori. Firma care le comercializează asigură şi punerea in funcţiune, verificarea tehnică periodică, service in garanţie şi post garanţie, precum şi transport gratuit.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon: 0755/390010 sau 0359/401197,e-mail: magazinulcucentrale@gmail.com ori pe site-ul magazinulcucentrale.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri