O sosie a reginei Elisabeta a II-a renunţă la slujbă, după 34 de ani

Foto: universul.net

O sosie a reginei Elisabeta a II-a a declarat că renunţă la slujbă după 34 de ani ”din respect”, în urma decesului monarhului, dar îşi va păstra în continuare ţinutele în memoria unei femei pe care o simţeai ”parte din familie”, relatează sâmbătă PA Media/dpa.

Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, care locuieşte în Epping, Essex, a devenit sosie în 1988, dar i s-a spus pentru prima dată că arată ca regina când avea 17 ani.


A apărut în filme şi emisiuni de televiziune, unele dintre momentele sale cele mai importante incluzând rolul principal în filmul de comedie Bullseye din 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore, precum şi un episod din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who din 1988.


Reynolds a declarat pentru agenţia de ştiri PA că se simte „norocoasă” să semene cu regina, dar că zilele ei ca sosie se vor încheia.

Ea a adăugat că probabil îşi va păstra ţinutele de regină, deoarece „fac parte din viaţa mea de atât de mult timp”. A dezvăluit că are două dulapuri separate pentru ţinutele ei normale şi cele regale, dar că ar căuta în dulapul „reginei” dacă ar merge „undeva special”.

”Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mai spus despre suverana britanica, Mary Reynolds .

Distribuie informația
Alte știri