Tânăra dată dispărută a fost găsită de polițiști

ACTUALIZARE: „ Tânăra dată dispărută a fost găsită duminică seara pe raza localității Paleu și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat agent șef adjunct de poliție de la Poliția Bihor, Ioana Lascău.

Polițiștii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au fost sesizați la 28 iunie a.c., de familia unei tinere de 18 ani, din comuna Paleu, sat Săldăbagiu de Munte, județul Bihor–KIS ALEXANDRA– că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 28 iunie a.c., în jurul orei 14.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,54 m, greutate aproximativ 55 kg., faţă ovală,ochii căprui, ten deschis, păr şaten, drept, de lungime medie, pe gât, în zona cefei, prezintă o pată roşie, în formă de strugure, din naştere.

ÎMBRĂCĂMINTE:  Tricou cu mânecă scurtă, vişiniu deschis, colanţi albastru deschis, cu flori multicolore, papuci de cauciuc verzi.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie informația
Alte știri