O tanara de 18 ani, nascuta in Oradea dar abandonata la nastere, isi cauta mama pe pagina „Copiii niciodată uitați ai României”

Geta, este o adolescenta de 18 ani, născută pe data de 16 Februarie 2000 în Oradea, cre nu si-a cunoscut niciodata parintii iar acum ii cauta pe pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Tanara a fost abandonată la naștere și a stat in asistență maternală in 4 diferite familii iar pe perioada liceului a locuit in Centrul Multifuncțional CEHU-SILVANIEI.

„Nu am fost adoptată ca majoritatea persoanelor care apelează aici pe această pagină, dar totuși vreau așa de mult să știu CINE ESTE MAMA MEA biologică. Tot ce știu este că numele ei la nașterea mea era LINGURAR ANGELA, probabil din Oradea, județul Bihor.
Fac apel tuturor persoanelor care vede acest anunț, vă rog mult să DISTRIBUIȚI postarea mea, și poate cineva care îmi cunoaște mama, sau chiar mama mea, mă va contacta aici. Doresc așa de mult să aflu cine este, cum este și dacă dorește să facă parte din viața mea…”, a scris Geta pe Facebook.

Pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”a fost creata in 2015 avand ca scop reintregirea familiilor despartite dupa anii ’90 cand mii de copii din casele de copii au fost dati spre adoptie in strainatate. Postarile de pe aceasta pagina prezinta povesti incarcate de emotie iar numerosii utilizatorii ofera informatii despre care s-au dovedit de multe ori extrem de pretioase pentru tinerii care isi cauta parintii naturali.

Distribuie informația
Alte știri