O tânără din Aştileu s-a urcat băută la volan și s-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate

La 9 iulie, la ora 06.59, polițiștii Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Tileagd au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor  prin S.N.U.A.U. 112, că, în localitatea Ţeţchea, județul Bihor s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au constatat că, o tânără de 22 ani, din localitatea Aştileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 108/I, în localitatea Ţeţchea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi acroșat un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

Evenimentul rutier a fost  unul fără victime.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri