O tanara din Bihor este cercetata de Politie dupa ce si-a insusit un portmoneu gasit pe strada

<a href="https://pixabay.com/users/pprasantasahooo/">pprasantasahooo</a> / Pixabay

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați luni seara de un bărbat din Tăuteu, că persoane necunoscute i-ar fi sustras din autoturismul parcat în fața locuinței un portmoneu cu acte personale și 2.000 lei.

In scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost gasita. Este vorba despre o tânără de 21 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că portmoneul respectiv fusese pierdut de proprietar, iar tânăra de 21 de ani este bănuită că l-ar fi găsit căzut pe jos, când trecea pe lângă autoturismul reclamantului și că și și l-ar fi însușit.

pprasantasahooo / Pixabay

Polițiștii au recuperat de la cea în cauză banii sustrași și i-au restituit proprietarului.

Polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri