O tanara jurnalista din Oradea este in carti pentru sefia TVR Cluj

Un articol publicat, vineri, de site-ul rompress.info dezvaluie culisele luptelor pentru functia de director al studioului teritorial TVR Cluj. Printre mai multe nume vehiculate pentru a prelua conducerea statiei, o oradeanca este prezentata ca fiind preferata de angajatii institutiei.

Jurnaliștii din studioul local, mai ales cei din afara redacției maghiare, care vor un director tânăr, puțin dependent de interesele politice și deschis spre soluții care să asigure profesionalismul televiziunii, ar agrea-o pe LOREDANA CORCHIȘ, realizatorul emisiunii „Legal 100%” si fost prezentator al matinalului de la TTV Oradea, sau pe OVIDIU DAMIAN, specialist în problematica persoanelor cu dizabilități. Jurnaliști tineri, bine pregătiți profesional, acomodați cu noutățile culturii organizaționale, cei doi pot fi în accepțiunea tvr-iștilor de la Cluj soluția potrivită pentru situația actuală a studioului.

loredana corchisIn schimb, prin redacțiile TVR Cluj circulă informația că în locul fostului director, ROMEO COUȚI (foto jos), IRINA RADU ar urma să-l numească pe ALIN GELMĂREAN, omul de casă al lui EMIL BOC și un apropiat al șefului UDMR, KELEMEN HUNOR. Căsătorit cu VIG EMESE, șefa redacției minorități de la TVR Cluj, și scos în față de DEBRECZENI HAJNAL, membru în CA al TVR din partea UDMR, ALIN GELMĂREAN se bucură de susținerea fostului PD-L. Primarul EMIL BOC și oamenii din echipa sa de comunicare au susținut în fața IRINEI RADU, prezentă zilele acestea la Cluj, că ALIN GELMĂREAN este o soluție mult mai bună pentru TVR Cluj decât fostul director, ROMEO COUȚI.

O alta variantă agreată de PD-L și sugerată IRINEI RADU ar fi CONSTANTIN TROFIN, unul dintre privilegiații mandatului ALEXANDRU LĂZESCU , mandat consumat în fruntea TVR în epoca BOC. Citeste mai departe

Distribuie informația
Alte știri