O tânără născută în Arad și adoptată în Canada își caută părinții naturali

O tânără de 22 de ani, năcută în Semlac, județul Arad își caută părinții naturali pe pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”. Loredana a fost adoptată și locuiește acum în Canada.

Salutări din Canada! Numele meu la naștere a fost LOREDANA IOVUTA și m-am născut în SEMLAC, JUD. ARAD pe 13 ianuarie 2000. Caut pe mama si tatăl meu natural. Tot ce știu despre mama mea este că o chema Maria, avea aproximativ 30 de ani, acum în jur de 52 și avea niște probleme cu inima. Dinaintea adopției mai am doar câteva fotografii cu familia la care am stat în plasament. Dacă cineva are informații despre familia mea natală, aș aprecia cu adevărat, deoarece îi caut de ani de zile, dar nu am avut noroc. Poate cineva mă recunoaște. Mulțumiri!

Pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”a fost creata in 2015 avand ca scop reintregirea familiilor despartite dupa anii ’90 cand mii de copii din casele de copii au fost dati spre adoptie in strainatate.

Postarile de pe aceasta pagina prezinta povesti incarcate de emotie iar numerosii utilizatorii ofera informatii despre care s-au dovedit de multe ori extrem de pretioase pentru tinerii care isi cauta parintii naturali.

Distribuie informația
Alte știri