O tanara nascuta in Bihor, dar adoptata in America acum 22 de ani, isi cauta mama

„Simt foarte mult nevoia sa îmi cunosc trecutul şi să-i cunoasc pe părinții care mi-au dat viață şi şansa la o viaţă mai bună”, este mesajul unei tinere care s-a  născut în Oradea in 1997  si a fost infiata dupa doar un an de o familie din Statele Unite ale Americii. Tanara,  care locuieste acum in Michigan a postat un anunt pe grupul The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României.

„De ceva timp sunt în căutarea mamei mele biologice. Pe atunci dânsa se numea LUPU ELETCA și în prezent ar avea în jur de 51 de ani. Nu știu cu exactitate dacă era din Oradea, sau din apropiere, dar bănuiesc că ar putea fi de undeva din județul BIHOR. La naștere m-a numit LUPU DORINA”,  a scris tanara pe Facebook.

The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” este o pagină de Facebook, creată special, prin intermediul căreia copiii care au fost adoptaţi în străinătate, deveniți acum adulţi, postează mesaje pentru căutarea părinților lor naturali. In cei 4 ani de activitate, grupul de pe Facebook a reușit să intermedieze regasirea a sute de familii.

 

Distribuie informația
Alte știri