O tânăra născută la Oradea, partenera lui Mackenzie McDonald, cel care l-a învins pe Rafael Nadal la Australian Open

Foto: instagram Mackie Master

Maria Mateaș, o jucătoare de tenis cu origini românești, stabilită de mai bine de 15 ani în Statele Unite, este partenera lui Mackenzie McDonald (27 de ani, #48 ATP), cel care l-a eliminat pe campionul en-titre Rafael Nadal în turul secund de la Australian Open. Locuiește în Orlando, Florida si e studentă a Universității Duke, una dintre cele mai prestigioase instituții de invatamant superior din SUA.

Foto: instagram/mariamateas

Maria Mateaș s-a născut la Oradea, pe 21 iulie 1999. Tatăl ei, Călin Mateaș a fost campion național la tenis în România în 1985, pentru ca ulterior să devină profesor la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Oradea.

Cea mai bună clasare a Mariei este poziția #284, din august 2018, iar azi se situează pe locul 439. Cu apariții în special pe tablourile turneelor ITF, Maria are în palmares un singur titlu, cucerit anul trecut, la dublu, la Ourense (Spania), alături de mult mai cunoscută Arantxa Rus.

Sursa: gsp.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri