O tânără stewardesă din Oradea, protagonista emisiunii Love Island de la Pro TV. Cine este Josefinka

foto: protv.ro

Show-ul „Love Island” România a debutat la începutul lunii octombrie, iar publicul deja a putut urmări primele ediții ale emisiunii. Cei 10 concurenți au ajuns în Tenerife, acolo unde locuiesc într-o vilă de lux și unde au șansa să își întâlnească marea dragoste, dar și să câștige marele premiu de 50.000 de euro. Printre aceștia se numără și o tânără originară din Bihor.

Josephinka este una dintre concurentele de la Love Island, în căutarea dragostei. Este însoțitoare de bord și, așa cum se descrie, ”îi place să zboare… dar nu în brațele oricui” .

Potrivit Cancan.ro Josephinka Smolena este o tânără în vârstă de 21 de ani din Oradea. În viața de zi cu zi, Josephinka Smolena lucrează ca stewardesă și își dorește să ajungă pe cele mai înalte culmi. Tânăra are origini slovace și a crescut în satul Varasău din comuna Brusturi. La vârsta de 15 ani s-a mutat în Oradea, unde locuiește și în prezent.

Despre ea Josephinka Smolena spune că este o fire foarte curajoasă, care nu se dă în spate nici în fața celei mai mari provocări. De asemenea, tânără este o persoană pozitivă și îi place să își exprime sentimentele și emoțiile prin muzică şi dans.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Distribuie informația
Alte știri