O treime din impozitele orădenilor au fost achitate online. Comunicat

Campania ”Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, ajunsă la cea de-a III-a ediție, și bonificația fiscală suplimentară acordată în acest an celor care achită impozitele locale prin mijloace de plată online au încurajat orădenii să aleagă plata prin intermediul site-ului www.oradea.ro sau prin aplicația Plată impozite MobilePay.

Potrivit evidenţelor fiscale ale Direcţiei Economice din Primăria Municipiului Oradea, la finele primului termen de plată al impozitelor, cetățenii Oradiei şi-au achitat taxele şi impozitele la bugetul local în cuantum de 39.627.771 lei, în creștere cu 3,9% față de anul precedent.

Modalitatea principală de plată folosită a fost plata în numerar la casieria Primăriei Municipiului Oradea – 44% din sumele încasate. Plățile online, prin intermediul site-ului www.oradea.ro sau prin aplicația Plată impozite MobilePay au reprezentat a doua opțiune între mijloacele de plată utilizate de cetățeni – 33%.

Comparativ cu datele din anul precedent, sumele încasate prin mijloace de plată online s-au dublat în primele 3 luni ale anului curent, adică până la primul termen scadent de plată.

Distribuie informația
Alte știri