O vedeta TV face o radiografie dura orasului : „Oradea miroase a porci si nu are toalete in centru dar se vrea oras smart”

-Eu ii provoc pe cei din Primarie sa-i faca si pe porcii din ferma din Iosia mai inteligenti, poate reusesc sa-si faca nevoile la toaleta….
– Nu e suficient sa-ti platesti taxele online. Mai sunt o serie de alti factori care contribuie ca, la sfarsit, sa putem spune ca traim intr-un oras prietenos.
– Uneori astepti o jumatate de ora sa-ti vina apa calda sau curata.
-Multe persoane se plang ca in zona centrala nu exista o toaleta publica decenta.

Declaratiile de mai sus au fost facute joi seara, in jurnalul Digi 24 Oradea de moderatorul tv, Octavian Haragos, in contextul discutiei despre Stategia de informatizare a municipiului Oradea 2016-2020, lansata, in aceeasi zi,  de city-managerul Primăriei, Eduard Florea in prezenta primarului Ilie Bolojan si a generalului Marcel Opriş – directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

„Sunt convins ca exista bune intentii dar mai e mult de lucru”, a comentat Octavian Haragos proiectul municipalitatii, precizand totusi ca Oradea este in topul celor mai prietenoase orase din tara. VEZI MAI JOS INTREGUL INTERVIU:

 

Distribuie informația
Alte știri