O vopsea decorativă revoluționară a ajuns în Bihor, direct din Italia. Îți prezentăm DecorMape

Dorești să îți renovezi apartamentul, sau casa visurilor tale a ajuns la faza zugrăvelilor interioare?  Acum e momentul perfect! Lucrările de acest gen se fac cel mai bine primăvară sau vara deoarece  vremea rece nu-ți va permite, într-un alt sezon, să ții ferestrele deschise prea mult pentru uscarea pereților și aerisirea camerelor, iar umezeală va îngreuna uscarea adezivilor.

Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când dai față locuinței tale este tipul de vopsea decorativă pe care o alegi.

Ține cont că nu faci des o astfel de transformare, analizează cu atenție piața și pune amprenta personală. Rezultatul renovării trebuie să îți reflectă întocmai gusturile, personalitatea și ideea ta de „cămin”, iar satisfacția unei locuințe „croite” pentru tine este de neegalat.

Așadar, în loc să adopți ceva tradițional, de ce să nu creezi un spațiu complet unic cu vopselele decorative Decormape. Sunt made în Italy, ușor de aplicat,  vin în completarea designului casei tale, personalizând-o și creând, în timp, o adevărată emoție…a culorii, pentru că abundența de culori și versatilitatea stilurilor sunt  caracteristicile fundamentale ale produselor Decormape.

„Conceptul pe care îl avem despre ce este pictura decorativă datează din Renaștere, mișcarea culturală care a apărut în Europa de Vest în cursul secolelor al XV-lea și al XVI-lea, marcând astfel începutul Epocii Moderne. Cu toate acestea, adevărata origine a picturii decorative pe pereți datează de foarte mult timp. Când primele civilizații, ca modalitate de comunicare și/sau de a lăsa o urmă a unui eveniment, au făcut diverse semne și desene în peșterile pe care le locuiau”.

Vopseaua decorativă Decormape transformă pereții casei tale, indiferent de dimensiunea acestora cu scopul de a înfrumuseța aspectul suprafeței existente și, în unele cazuri, de a crește rezistența și durabilitatea stratului pe care se aplică. Când sunt aplicate corect și utilizate în mod corespunzător, acestea pot avea o durată foarte lungă și nu necesită ca suprafața să fie reacoperită cu un alt strat de vopsea.

”Zugravelile banale obosesc repede, zugravelile decorative Decormape nu obosesc niciodată.”

CONTACT:

Strada Cetății, nr. 154, Biharia, Romania

TEL>>> 0743.057.817

Distribuie informația
Alte știri