Oana Pădure: Mărturii de pe patul de spital

Foto: facebook, city fashion week cluj-napoca

Dezmințire: Oana Pădure, testată negativ pentru CoVid-19

Dintr-o regretabilă eroare pe care nu putem acum decât să ne-o asumăm, făcând mai departe tot posibilul pentru ca ea să nu se mai repete pe viitor, am informat fals dimineață cu privire la diagnosticul designerului de modă Oana Pădure. Din fericire, primul ei test a fost negativ, așa cum sperăm că va fi și al doilea. Regretăm nespus greșeala comisă și ne cerem iertare atât față de Oana Pădure cât și față de apropiații ei pe care am fi putut să îi aducem într-o stare de neliniște sau panică.

Creatoarea de modă din Oradea, Oana Pădure e internata la Spital Municipal Gavril Curteanu. Din fericire, starea ei se imbunătăţeste. Creatoarea de modă a scris un mesaj pentru a-i incuraja pe oameni să fie optimiști cand trec printr-o astfel de încercare.

Prima veste bună, plămânii mei deocamdată am auzit că arată bine la radiografie. Vreau și mâine vești bune! Noapte bună, dragi prieteni, mulțumesc frumos pentru rugăciunile și gândurile voastre! Fiți binecuvântați și ocrotiți de Dumnezeu

Oana Pădure a studiat literatura, teologia, a învăţat cum să devină un bun dascăl pentru viitoarea generaţie. A lucrat, de asemenea, ca director de marketing, apoi ca şi grafician, dar nu a renunţat niciodată la visul meu adânc ascuns în mintea şi sufletul meu – acela de a crea rochii

„Sunetul acelei vechi maşini de cusut mă fascinase prea mult şi devenise ceva magic pentru viaţa mea….  Am conceput apoi un plan pentru a putea începe să creez şi să-mi vând creaţiile. În 2014 am început un curs, care m-a ajutat foarte mult să îmi pun ideile în practică şi tot ceea ce era în mintea mea a început să prindă contur. Cred că cel mai mare succes obţinut este atunci când o femeie care poartă o rochie Oana Pădure se simte o adevărată doamnă distinsă, feminină, şi încrezătoare. Succesul cel mai mare pe care mi-l doresc este să fac ocolul lumii cu rochiile mele”.

Sursa: zidezi.ro
Distribuie informația
Alte știri