Octavian Bara: Dorim să ne calificăm şi în Consiliul Local Oradea, şi în Consiliul Judeţean

Filiala bihoreană a Pro România speră că, în urma alegerilor locale din 27 septembrie, va reuşi să obţină mandate atât în Consiliul Local Oradea, cât şi în Consiliul Judeţean.

Coordonatorul Pro România Bihor, Octavian Bara, a anunţat că filiala are aproximativ 60 de organizaţii locale constituite, în care sunt stabiliţi candidaţii la funcţiile de primar. „Mai avem discuţii pentru 10 localităţi unde avem doar lista de candidaţi pentru consiliile locale”, menţionează Bara, adăugând că, în prezent, filiala numără 2.400 de membri, însă speră că până la data alegerilor vor fi cel puţin 3.000.

„Dorim să ne calificăm şi în Consiliul Local Oradea, şi în Consiliul Judeţean. Eu zic, că sunt obiective realizabile, deoarece ne-am axat pe comunităţi mari, adică localităţi cu mulţi participanţi la vot, care să ne aducă în coşul pentru Consiliul Judeţean suficiente voturi ca să putem intra cu consilieri”, a declarat Octavian Bara.

Posibil viitor candidat la Primăria Oradea, Daniel Pop, un medic de 36 ani, spune că în municipiu, Pro România are 20 de organizaţii de cartier.

Distribuie informația
Alte știri