Ofertă generoasă de locuri de muncă în străinatate prin reteaua EURES

941 de locuri de muncă, în 13 ţări europene, sunt disponibile pentru bihoreni, prin reţeaua EURES, începând cu această lună. Peste 100 dintre acestea sunt în Germania, majoritatea în domeniul hotelier şi cel al restaurantelor, cu salarii pornind de la 1.800 de euro brut pe lună.

Irlandezii au şi ei 54 de joburi pentru muncitori calificaţi, cu contracte de muncă pe durată nedeterminată, în timp ce italienii vor să angajeze 40 de îngrijitori la domiciliu şi opt lucrători agricoli. Letonii caută crescători de oi şi tâmplari, oferindu-le 400-600 euro net pe lună, iar maltezii cer 120 de şoferi de autobuz, plus tehnicieni lifturi şi ingineri de sistem software, cu salarii lunare de puţin peste 1.000 de euro.

Marea Britanie, care tocmai şi-a votat Brexitul, caută peste 300 de muncitori: operatori depozit şi de producţie, tranşatori şi asistenţi medicali, cu salarii cuprinse între 7,50 şi 29 de lire sterline, brut, pe oră.

Alte ţări în care mai sunt disponibile locuri de muncă prin EURES sunt Cehia, Slovacia, Slovenia, Belgia, Norvegia, Olanda şi Spania. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM Bihor.

Distribuie informația
Alte știri