Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor, promovată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Târgului de Turism al României la București

Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor este promovată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Târgului de Turism al României la București, pavilioanele Romexpo, în perioada 22-25 februarie.

„Pentru ediţia din 2018 am pregătit un proiect de atragere a turiştilor în Oradea. Alături de Blue Air, Visit Oradea răsplăteşte toţi turişti care pe durata târgului vor cumpăra bilete de avion spre Oradea. Vizitatorii standului Blue Air vor avea parte de o ofertă specială: primii 250 de pasageri care vor achiziționa de la standul Blue Air un bilet pe ruta București – Oradea – București vor primi pachetul turistic Oradea City Card. Oradea este primul oraș care se alãturã Blue Air în programul de beneficii BluePass”, a spus directorul executiv al Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, Mihai Jurca.

Oradea City Card este un pachet turistic de tip city card, realizat de Primăria Oradea prin Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune, în parteneriat cu Oradea Transport Local. Turiștii primesc următoarele beneficii: 48 de ore de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuze și tramvaie), de reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Oradea și de alte zeci de reduceri la partenerii privați (restaurante, cafenele, shopping, spa & Aquapark). În plus, vor mai primi harta gratuită pentru Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai.

Distribuie informația
Alte știri