Oferte de munca pentru bihorenii interesati de job-uri in strainatate

Sute de locuri de muncă sunt disponibile în mai multe țări europene prin reteaua Eures, cele mai multe în Italia, Germania, Malta și Cehia.

În Italia sunt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri și 140 pentru de asistenți medicali, iar angajatori din Germania oferă 125 de locuri de muncă, cele mai multe în construcții. Se cauta si personal medical si IT-isti.
În Cehia sunt disponibile 50 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru șofer de autobuz, 10 pentru sudor, cinci pentru electrican auto și cinci pentru mecanic auto.

În Malta se cauta operatori mașini, mecanici si lucrători la structuri metalice pentru avioane. Angajatorii din Marea Britanie au 10 posturi vacante de tâmplar și dulgher naval.În Belgia sunt oferite 13 locuri de muncă,cele mai multe pentru mecanici auto. Angajatorii din Marea Britanie au 10 posturi vacante de tâmplar și dulgher naval.

Persoanele interesate să muncească în aceste state pot afla mai multe date de pe site-ul eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Bihor unde vor fi îndrumate de un consilier Eures.

Distribuie informația
Alte știri