Oferte pe litoralul de la noi pentru minivacanţa de Rusalii

Rezervările pentru minivacanța de Rusalii, între 10 și 13 iunie, la hotelurile deschise pe litoral sunt în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut – arată datele furnizate de litoralulromanesc.ro, cel mai mare touroperator pe această nișă. 90% dintre unitățile de cazare de la malul mării vor fi deschise în acel weekend prelungit și, conform estimărilor, unele vor fi ocupate în întregime și datorită ofertelor pentru această perioadă.

Tarifele pornesc de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane, la un hotel de două stele din staţiunea Olimp, cazare fără masă.

Un pachet de trei nopţi la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus în Eforie Nord costă 468 lei/2 persoane, iar cuplurile care optează pentru servicii all inclusive la un hotel de 4 stele din Jupiter trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopţi puţin peste 1.800 de lei.

“Minivacanţa de Rusalii reprezintă un preambul pentru sezonul estival, întrucât mulţi români obişnuiesc să-şi ia concediu abia după ce copiii intră în vacanţa şcolară. Iar pe baza estimărilor pe care le avem pentru Rusalii, putem spune că litoralul va fi şi anul acesta destinaţia internă principală către care românii se vor îndrepta în lunile de vară. De altfel, este un trend care s-a accentuat în timpul pandemiei”, spune Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro..

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri