Oferte pentru tinerii care vor sa studieze in strainatate dar si pentru cei care vor sa mearga in tabere educationale in afara tarii

Tinerii români care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia, în perioada 18 – 23 februarie, să se întâlnească cu reprezentanții unor prestigioase instituții de învățământ din Europa, Statele Unite ale Americii și China, în cadrul târgului World Education Fair.

„Aflat la a 26-a ediție, târgul va prezenta ofertele a peste 100 de instituții de învățământ — școli, licee, universități, dar și tabere educaționale din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Grecia, SUA, Elveția, Olanda, Portugalia, Canada, Franța, Danemarca și China”.

Târgul va fi organizat la București în perioada 18 – 19 februarie la Hotel Radisson Blu, urmat de două sesiuni la Craiova și Constanța (21 și 23 februarie). La eveniment vor fi aplicate teste de orientare profesională de către reprezentanții Cambridge Occupational Analysts.

De asemenea, unele dintre instituțiile prezente la târg vin și cu oferte pentru tabere educaționale, individuale sau de grup, în destinații precum Franța, SUA, Elveția, Spania, Germania ori Marea Britanie.

Alte știri