OFICIAL : RCS&RDS a trecut de 2 milioane de abonaţi atat la internetul fix cat şi la telefonia mobilă

Compania detinuta de milionarul oradean Zoltan Teszari a anuntat joi numarul de clienti din portofoliu. Valentin Popoviciu – vicepreşedinte al grupului sustine ca RCS-RDS are 2 milioane de abonati pe net fix, 2,7 mil. pe cablu TV, 0,7 mil. pe TV satelit şi 1,4 mil. pe telefonie fixă

Intr-un comunicat de presa, RCS-RDS a anuntat ca si serviciul de telefonie mobila Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, adica la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani.

De la jumătatea anului 2013 până la finele lunii martie a anului curent, deci într-o perioadă de aproape trei ani de zile, RCS&RDS a câştigat 300.000 de clienţi pe cablu TV, 450.000 pe internet fix, 900.000 pe telefonie mobilă şi aproape 1,7 milioane pe internet mobil. Compania a pierdut in schimb clienti pe telefonie fixă şi televiziune prin satelit.

RCS a câştigat în trei ani de zece ori mai mulţi utilizatori decât Telekom şi de peste trei ori mai mulţi decât compania de cablu UPC – care sunt principalii săi rivali.

Distribuie informația
Alte știri