OFL Bihor susține și încurajează sportul de masă în rândul copiilor

„Liceul cu Program Sportiv Bihorul” a găzduit o serbare de Crăciun adresată micilor sportivi cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, un campionat de „mini baschet” și ”baby baschet” intitulat „Cupa Moș Crăciun” .

În cadrul evenimentului care a avut loc în data de 19 Decembrie 2022, într-o atmosferă de competiție, au participat 120 de copii susținuți de părinții lor. Au participat echipe de la două școli: 2 echipe U10 ale CSS LPS „BIHORUL” ORADEA, sub indrumarea antrenorului Scheiner Valeria ; 2 echipe U10 ale CSS LPS „BIHORUL” ORADEA, coordonate de profesor antrenor Moldovan Adriana; 2 echipe U12 ale CSS LPS „BIHORUL” ORADEA, indrumate de prof. Moldovan Adriana; 2 echipe U13 ale CN Mihai Eminescu, antrenor Onaca Suzana. Jocurile s-au desfăşurat pe trei terenuri iar aceștia au petrecut o după- masă de neuitat, în care distracția s-a îmbinat cu mișcarea iar energia lor a animat întreaga sală.

„Organizațiile de femei de la municipiu și din județ din cadrul PNL Bihor, au susținut împreună acest proiect din dorința de a da un semnal în comunitate legat de importanța sportului de masă în rândul copiilor noștri. Susținem și încurajăm copiii să facă mișcare pentru că sportul înseamnă sănătate și mai mult decât atât sportivii de performanță au fost în general preluați dintre acești copii care joacă de plăcere un sport. Mulțumesc colegelor mele pentru implicare, felicit micii sportivi și mulțumesc organizatorilor pentru oprtunitatea de a face parte din proiectul lor”  a declarat Președinta OFL Bihor, Arina Moș.

Organizația Femeilor Liberale Oradea împreună cu Organizația Femeilor Liberale Bihor, au premiat fiecare participant pentru rezultatele obținute, cu câte o recompensă formată  dintr-un pachet plin cu fructe și dulciuri.

Distribuie informația
Alte știri