Omul de afaceri Viorel Cataramă revine în PNL / La precedentele alegeri, patronul Elvila a candidat în Bihor

Omul de afaceri Viorel Cataramă revine în PNL, la aproape şase ani de la excluderea din partid, potrivit unui comunicat al partidului.

Într-un clip filmat la sediul PNL alături de mai mulți lideri liberali, Viorel Cataramă a spus că ”important este să ne regrupăm toate forțele liberale de dreapta în aceste campanii electorale care vor fi foarte grele, dificile, dar sunt convins că se vor termina cu un succes al PNL. Vreau să merg în teritoriu și să ajut organizațiile în campania electorală.”

„Voi încerca să promovez mesajul economic liberal de dreapta în spaţiul public, pentru a putea înţelege mai clar că în acest moment singurul partid care sprijină cu adevărat sectorul privat este PNL”, afirmă Cataramă.

La precedentele alegeri, Viorel Cataramă a candidat pentru un loc de senator în județul Bihor, dar nu a reușit să obțină voturile necesare pentru intrarea în Parlament

În martie anul acesta, forurile de conducere ale PNL au aprobat fuziunea cu ALDE, intenţia declarată a liberalilor fiind aceea de a reintegra toate grupurile liberale post-decembriste.

Distribuie informația
Alte știri