„Omul din La Mancha”, jucat de actorii Teatrului Regina Maria, a cucerit atat inimile publicului galatean cat si premiile juriului

In orasul de la Dunare s-a desfasurat in intervalul 5-13 noiembrie cea de-a XXVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie. Teatrul Regina Maria a participat cu spectacolul „Omul din La Mancha”, de Dale Wasserman, regia Korcsmáros György şi s-a întors acasă încununat cu lauri: trei dintre cele zece premii acordate au fost câştigate de spectacolul orădean.

Astfel, premiul pentru decoruri este acordat israelianului Paul Salzberger, premiul pentru costume a mers la Amalia Judea, cei care au oferit contur prin decorul spectaculos şi veşmintele impresionante musicalului orădean, iar premiul publicului este câştigat de spectacolul „cu o extraordinară desfăşurare de forţe” (Victor Cilincă „Viaţa Liberă”): OMUL DIN LA MANCHA.

Festivalul Naţional de Comedie din Galaţi, cu o tradiţie de 40 de ani în peisajul cultural românesc, şi-a deschis porţile sâmbătă, 5 noiembrie şi s-a încheiat pe 13 noiembrie 2016, oferind un adevărat regal teatral gălăţenilor.

Distribuie informația
Alte știri