Oportunitate pentru tinerii bihoreni pasionați de muzică, dornici să devină DJ

Prima şcoală gratuită de DJ din România se va deschide la începutul lunii mai la Cluj-Napoca, iar mai mulţi DJ vor deveni profesori care vor pregăti un număr de 30 de tineri, potrivit mediafax.ro.

„Între 1 şi 5 mai, Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariş si Slim Rocka îşi vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri. Aceştia vor avea oportunitatea de a-şi descoperi şi dezvolta abilităţi pe care nu le pot învăţa la şcoală sau dintr-un tutorial de pe internet…Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare şi mese, vor fi suportate de către noi şi partenerii noştri. Ne dorim, astfel, să oferim şansa unor tineri să experimenteze şi să înveţe tehnici şi practici din experienţele invitaţilor şi să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale”, se arată în comunicatul citat de mediafax.ro.

Tinerii interesaţi cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani şi pasionaţi de tot ce ţine de această lume a muzicii pot completa formularul de înscriere pe www.school.owpn.space. Cursurile vor avea loc la Form Space între 1 și 5 mai.

Foto: paginadelifestyle.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri