Oportunități de finanțare a împăduririlor, eveniment organizat de Facultatea de Protecția Mediului a Universității din Oradea

Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră al Facultății de Protecția Mediului, din cadrul Universității din Oradea, își propune să-i ajute pe deținătorii de terenuri ce pot fi împădurite să obțină finanțări prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Invitatul evenimentului va fi Horia-Marius Dărăștean de la Garda Forestieră Oradea. Asta in cadrul unui eveniment care va avea loc marți, 28 martie, la ora 12.00.

„Invităm, pe această cale, în mod special, deținătorii privați de teren pretabil pentru împădurire: persoanele fizice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, societățile comerciale, asociațiile și fundațiile, asocierile fără personalitate juridică, care fac dovada deținerii terenurilor, reprezentate de un lider de asociere, alte persoane juridice de drept privat, precum și formele asociative ale acestora, pentru a le prezenta acest program de finanțare”, explică Ruben Budău, organizatorul și moderatorul evenimentului.

Participanții vor putea afla care sunt condițiile de eligibilitate, cine poate redacta cererea de finanțare și care este perioada în care se desfășoară programul.

Distribuie informația
Alte știri