Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata. Vezi localitatile afectate din Bihor

Opt judete: Cluj, Salaj, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Maramures, Sibiu, Mures si Bihor – se afla sub avertizare cod galben de ceata, vineri dimineata, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca la aceasta ora circulatia se desfasoara in conditii de ceata pe multe dintre arterele rutiere importante, potrivit news.ro. Avertizarea cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologiepentru Bihor este in vigoare pana la ora 11.00. In acest interval, se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

In judetul Bihor, avertizarea cod galben vizeaza localitatile Marghita, Sacueni, Valea lui Mihai, Abram, Abramut, Balc, Boianu Mare, Brusturi, Buduslau, Cherechiu, Chislaz, Ciuhoi, Curtuiseni, Derna, Diosig, Popesti, Rosiori, Salacea, Salard, Sarbi, Simian, Spinus, Suplacu de Barcau, Tamaseu, Tarcea, Tauteu si Viisoara.

Soferii sunt sfatuiti de politisti sa reduca viteza, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele din fata, sa foloseasca luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri si sa nu faca manevre riscante in trafic.

Distribuie informația
Alte știri