Opt proiecte depuse de Primăria Oradea pentru reabilitare școli, grădinițe și creșe din municipiu

Foto: digi24.ro

Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 beneficiază de o alocare financiară de peste 1,4 miliarde de euro și propune intervenții pentru dezvoltarea capacității de cercetare, dezvoltare, inovare și digitalizare, creșterea performanței energetice a fondului existent de clădiri publice și rezidențiale, valorificarea spațiilor degradate de la nivelul orașelor, mobilitatea urbană sustenabilă, investiții în rețeaua de drumuri județene și în infrastructura educațională, precum și acțiuni de valorificare a potențialului cultural, turistic și balnear, în beneficiul comunității din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

Primăria Oradea a depus opt proiecte pe eficiența energetică a clădirilor publice în cadrul Programului Regional Nord Vest 2021-2027.

Este vorba despre: reabilitarea liceului Teoretic German F. Schiller; reabilitarea Școlii Gimnaziale Juhasz Gyula;  reabilitarea Creșei nr. 9 și 12; creșterea eficienței energetice la Grădinița nr. 45 și Creșa nr. 6 – Căsuța veseliei, situate în Oradea, str. Aluminei nr.100; reabilitarea corpurilor C2 (sala de sport), C4, C5 (cămine), C6 (cantină), C7 (săli de clasă), C13, C15 (birouri) la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul; reabilitarea Liceului de Arte; reabilitarea Grădiniței Nr. 27; reabilitarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 50.

Distribuie informația
Alte știri