Ora de sănătate la Centul Ioșia

În baza unui protocol de colaborare încheiat între Direcția de Asistență Socială Oradea și Direcția de Sănătate Publică Bihor, tinerii de la Asociația Alsterdorf și seniorii care frecventează Centrul Social Multifuncțional Ioșia ll au participat azi la o activitate de informare.

Carmen Dinescu și Samuel Negru, reprezentanți ai DSP Bihor, printr-o abordare interactivă, au creat o atmosferă plăcută și relaxantă, toți cei prezenți implicându-se în discuții pe tema „Protecția solară – Un pas important spre sănătate”. S-au consolidat informații referitoare la mijloacele de protecție care se folosesc împotriva radiațiilor solare: îmbrăcăminte adecvată de culoare deschisă, folosirea pălăriei și a ochelarilor de soare, creme de protecție solară, expunerea la soare într-un anumit interval orar, o hidratare permanentă în perioada caniculară, o alimentație sănătoasă, precum și menținerea igienei corporale.

La inițiativa celor prezenți, s-au stabilit și câteva teme de discuții pentru viitoarele întâlniri cu reprezentanții DSP Bihor.

Prin activitățile organizate la centrele sociale multifuncționale răspundem nevoilor de informare ale beneficiarilor în ceea ce privește ariile lor de interes.

Alte știri