Oradea a devenit in ultimele luni loc de pelerinaj pentru primarii care vin sa ia lectii de la Bolojan

O delegaţie a administraţiei publice locale din Ploieşti a programat o vizită de documentare în Oradea. Vizita  vine la dorinţa primarului municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, care a fost fascinat de felul în care s-a dezvoltat Oradea în ultimii zece ani.

Aleşii locali din Ploieşti de la PSD si ALDE apreciază vizita de lucru drept o distracţie pe bani publici. ” Să meargă directorii din primărie care au atribuţii executive, să vadă şi să se întoarcă. Dar să nu se întoarcă după cum au plecat. Ca să apreciaţi seriozitatea acestui proiect spun că ar trebui ca în 2 zile să înveţe administraţia ploieşteană tot ce a făcut domnul Bolojan (Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, n.r.) din anul 2008 încoace.”, a scris pe facebook, consilierul PSD George Botez.

Anca Sas, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea, a precizat pentru ”Adevărul” că în ultima perioadă mai multe delegaţii din ţară au venit să vadă cum au fost implementate mai multe proiecte, în special cele care ţin de relaţiile dintre funcţionarii orădeni cu publicul. Citeste mai mult: adev.ro/p5oha5

 

 

Distribuie informația
Alte știri