Oradea apare in noul clip de promovare a Romaniei. VIDEO

Delta Dunării, Maramureșul, litoralul și Capitala sunt principalele puncte de atracție ale celui mai nou clip de promovare făcut de către ministerul Turismului care cuprinde si imagini din Oradea, capitala art-nouveau dar si din Baile Felix.

Video-ul de prezentare are 3 minute şi 33 de secunde și a fost publicat, duminică seară, pe contul oficial de Facebook al Ministerului Turismului. Imaginile din video sunt montate pe coloana sonoră a naistului Nicolae Voiculeţ, iar Ilie Năstase este singura vedetă care apare. „Te aştept în ţara mea.

Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria tenisului masculin mondial. Pe lângă monumente, videoclipul cuprinde secvenţe din cluburi şi de la festivalurile de muzică destinate tinerilor. Germania, Israel, Franța, Italia și Marea Britanie sunt țările în care va fi lansat prima dată.

Clipul a costat 35 de mii de euro. Ultimul clip oficial de promovare turistică a României a fost făcut în 2012. In 2009, Elena Udrea lansa la Paris clipul campaniei Romania, the Land of Choice, în care erau protagoniști erau Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi.

Distribuie informația
Alte știri