Oradea are un nou viceprimar. Cine este Antonia Nica

Directorul Liceului Iuliu Maniu este noul viceprimar al municipiului Oradea. Antonia Nica a fost votată, joi, 27 octombrie, în Consiliul Local să ocupe locul rămas vacant după ce fostul viceprimar, Arina Moș, a preluat poziția din Parlament rămasă liberă în urma demisiei senatorului Gheorghe Carp.

Noul viceprimar este profesor de educație muzicală și înainte de a intra în politică s-a remarcat ca dirijor al corului Fiat Lux cu care a susținut numeroase spectacole, iar în 2013 a ajuns în semifinalele emisiunii Românii au talent de la Pro TV.

În 2020, Antonia Nica a intrat în Consiliul Local Oradea pe lista PNL. Atribuțiile sale din postura de viceprimar vizează coordonarea mai multor servicii publice de interes local. Fostul viceprimar s-a ocupat de coordonarea Direcțiilor Logistică, de Asistență Socială, Juridică, Poliției Locale și Instituției Arhitectului Șef. De asemenea viceprimarul poate avea și atribuții de ofițer de stare civilă.

„Cred că ușor vă puteți da seama că mă simt mult onorată și apreciată, atât prin propunerea înaintată către mine de către domnul primar Florin Birta, cât și prin votul de încredere și susținere acordat de către dumneavoastră, astăzi. Mă definesc ca un om de acțiune, un bun coleg de echipă și un asumat lider de acțiune. Așadar, îmi place să vorbesc mai puțin și să acționez mai mult și mai eficient. Îmi doresc ca și prin activitatea mea în această nouă poziție, respectiv misiune, orădenilor să le meargă mai bine și României să îi fie mai bine. Așa să ne ajute Dumnezeu. Mulțumesc!”, a menționat Antonia Nica, în fața Consiliului Local al municipiului Oradea.

Celalat viceprimar, Marcel Dragoș are ca responsabilități principale coordonarea activității următoarelor compartimente funcționale și servicii publice de interes local: Direcția Economică, Direcția Tehnică, S.C. Termoficare Oradea S.A. și Compania de Apă Oradea S.A.

Distribuie informația
Alte știri